Öne Çıkanlar SAGEM ab ABD barış yarkadaş uyuşturucu

Bu haber kez okundu.

Kara Nakkaş sakinleriyle buluştu

 FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORUZ

Her zaman vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Cem Kara, mahalle kahvehanesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili olarak, "Vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya geliyor fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Bu gün de Nakkaş Mahallemizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk. Sorunları yerinde tespit ederek, çözülmesi için hemen harekete geçiyoruz” dedi.


Nakkaş Muhtarı Zafer Öztürk ve kahvede toplanan vatandaşlarla tek tek ilgilenen, sohbet eden, soru, görüş ve önerilerini dinleyerek cevaplayan Kara,İstanbul Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sezai Ural ile de hayvancılık ve çiftçilik üzerine sohbet etti.

Nakkaş Mahallesi sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalardan dolayı Başkan Kara’ya teşekkür etti. Senay BADUR-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183