Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

İSTANBUL SİNOP SPOR KULÜBÜ TESİSLERİ HİZMETE AÇILDI

 Spor faaliyetleri ve yatırımlarıyla adından söz ettiren Küçükçekmece Belediyesi, ilçedeki spor tesislerine bir yenisini daha ekledi. 2016 yılı Aralık ayında yapımına başlanan ve kısa sürede tamamlanan tesisin açılışına; İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti 22. Dönem Milletvekili Cahit Can, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemil Boz, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri, işadamları, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Açılışta konuşan İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, “ Çok emek verilmiş bir tesisin açılışındayız. Bu tesisi ilçeye kazandıran, Sinoplulara her daim sahip çıkan Belediye Başkanımız Temel Karadeniz’e teşekkür ederim. Sinopspor’a katkı veren tüm kardeşlerime teşekkür ederim. Tesisimiz, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş de Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür ederek, Sinop’a kazandırılan ve kazandırılacak olan projeleri katılımcılarla paylaştı.

CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ ENGİN ALTAY’DAN BAŞKAN KARADENİZ’E TEŞEKKÜR

Spora , sporcuya ve gençlere verdiği destek ve katkılarından dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür eden CHP Milletvekili Engin Altay da tesisin Küçükçekmece için hayırlı olması temennisinde bulundu.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, ÇABALAYACAĞIZ”

İlçe Kaymakamı Harun Kaya, “ Küçükçekmece adı küçük ama kendi büyük ilçemiz. Bu da sorumluluğumuzun da büyük olduğunu gösteriyor. Sportif faaliyetlerde aktif bir ilçeyiz. 100’e yakın spor kulübümüz var. Başarılı sporcular yetiştirmemiz gerektiğinin farkındayız. Küçükçekmece amatör branşlarında en çok şampiyon çıkaran ilçe olmuştur. Bütün sporcu kardeşlerime, onları yetiştiren değerli hocalarımıza teşekkür ederiz. Sporu ve sporcuyu destekleyen değerli Belediye Başkanımız Temel Karadeniz’e teşekkür ederiz. Çok çabalayarak, çalışarak ülkemizi hak ettiği yerlere taşıyacağız”diye konuştu.

“BU TESİSTE BAŞARILI SPORCULARIMIZ YETİŞECEK”

Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan ise“ Bu tesisi ilçemize kazandırdığımız için mutluyuz. Küçükçekmece 800 bine yakın bir nüfusa sahip. Gençlerimizi destekliyoruz, onların kötü alışkanlıklardan uzak durmasını istiyoruz. Spor yapan bir gencin kötü alışkanlıklara bulaşmayacağını biliyoruz. Bu anlamda, Küçükçekmece Belediyesi olarak spora ve sporcuya her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu tesiste çok güzel sporcularımız yetişecek” dedi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Cemil Boz ve İstanbul Sinop Spor Kulübü Başkanı Ramazan Aşçı da Başkan Karadeniz’e teşekkür etti.

ÜNLÜ İSİMLER DE AÇILIŞA KATILARAK DESTEK VERDİ

Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdele keserek, tesisin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta, İstanbul Sinop Spor ile aralarında eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu, Galatasaraylı eski futbolcu Evren Nuri Turhan, tiyatro oyuncuları Faruk Sofuoğlu ile Hacı Ali Konuk’un da bulunduğu Ünlüler Karması’nın 4-4 beraberlikle biten nefes kesen mücadelesi ilgiyle izlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183