Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi Ediyor SAGEM ITVS ab

Bu haber kez okundu.

İSTANBUL İTFAİYESİ 303 YAŞINDA

İstanbul İtfaiyesi son 13 yılda dünya standartlarına ulaştı. En modern ve gelişmiş ekipmanları ile binlerce olaya müdahale eden itfaiyeciler her zaman İstanbul halkının yardımına koştu. İstanbul İtfaiyesi Kocayusuf, Ahtapot, Yengeç, Hızırgüç, Alev Kartalı olarak adlandırılan en modern itfaiye araçları ile 24 saat görev başında.

Daha güvenli bir İstanbul kurmak için çalışan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İtfaiyenin güçlenmesi için önemli yatırımlara imza attı.
İtfaiye deyince akla ilk olarak yangın geliyor. Ancak değişen dünyada itfaiyeciler artık kurtarma, doğal afetler, kazalara müdahale, eğitim ve önleme çalışmalarında da yeni misyon üstlendi. İstanbul İtfaiyesi yurt içi ve yurt dışında birçok doğal afetlerde görev aldı.

Felaketlerin ve kazaların önüne geçmek mümkün değildir. Ancak alınacak tedbirler ve eğitim birçok olayı can-mal kaybı olmadan önlenebilir. İşte bu yolda da yatırımlarını arttıran İstanbul İtfaiyesi eğitimde de öncülük yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183