Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

İBB’den Avcılar’a dev yatırım ,Ali Burak Tepe gazetecilerle Spor Kompleksi’nde bir araya geldi

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Üniversitesi’nin yerleşkesine yapılan Avcılar Spor Kompleksi hizmet vermeye başladı. Tesis yüzme, karate, tenis, basketbol  ve bir çok branşta Avcılar ve bölge hakının spor ihtiyacını karşılıyor.

"AMACIMIZ İHTİYAÇLAR DOĞRULTUSUNDA PROJE HAZIRLAMAK"

İlçe Başkanı Ali Burak Tepe " İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi’nin sporcuların ve sporseverlerin ihtiyaçlarına cevap veren ve modern şekilde yapılmış çok amaçlı bir spor salonudur. Üniversite öğrencileri ve vatandaşın birlikte yaralandığı bir kopmleks burası. Amacımız vatandaşlarımızın, sorunlarını çözmek, iyi hizmet ve ihtiyaçlar doğrultusunda proje hazırlamak" dedi.


19 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen Avcılar Spor Kompleksi A, B ve C olmak üzere üç bloktan oluşuyor. 10 bin metrekare kapalı alanda  sportif hizmet veren tesis, işletilmek üzere İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne devredilen ve Spor A. Ş. tarafından hizmet veriyor


İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi’nde sporcuların ve sporseverlerin ihtiyaçlarına cevap veren ve modern şekilde yapılmış çok amaçlı bir spor salonu, yar
ı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, step-aerobik salonu, masa tenisi alanı,  basketbol ve voleybol sahası ile iki kapalı bir tane de açık tenis kortu bulunuyor.
Sporseverler, hizmete açılan komplekste yüzme, tenis, masa tenisi, pilates, jimnastik, karate, step-aerobik, basketbol, voleybol ve fonksiyonel antrenman branşlarında uzman eğitmenler eşliğinde spor yapmaya başladı. Saat 16:00’a kadar üniversite öğrencilerinin, 16:00’dan sonra ve hafta sonlarında halkın kullanımına açık olan tesiste, önümüzdeki günlerde fitness, kick boks branşları da eklenecektir.

Kayıt ve tesisle ilgili www.spor.istanbul ve www.sporas.com.tr adresinden detaylı bilgilere ulaşılabiliyor.

Senay BADUR-Kent Yaşam

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183