Öne Çıkanlar istanbul Bağcılar Belediyesi Kartal Belediyesi CHP Türkiye

Bu haber kez okundu.

Hedefimiz 150 bin lisanslı sporcu

 

ESENYURT- Esenyurt Belediyesi, yeni yatırımlarını peş peşe devreye sokuyor. Esenyurt Belediyesi tarafından son dönemde temeli atılan 4 okulun ardından şimdi de Akçaburgaz Mahallesi’nde  Yaşar Doğu Spor Salonu’nun temeline ilk harç konuldu. Temel atma törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci,  Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt Belediyesi bünyesinde spor yapan sporcular ve vatandaşlar katıldı. Törende Esenyurt Belediyesi Spor ve Gençlik Müdürlüğü’ne bağlı sporcular tao gösterisi yaptı.


 

‘100 BİN KAYITLI SPORCU VAR’

 

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, her alanda olduğu gibi sporda da büyük bir aile olduklarını vurgulayarak “100 bin kayıtlı sporcumuz var. Biz belediye olarak bu sporcuların kıyafetlerini, ayakkabılarını, spor yaparken kullandıkları ekipmanları biz temin ediyoruz. Sporcuları evlerine getirip götürüyoruz. 100 bin kişiyi sporla buluşturuyoruz. Hedefimiz bu sayıyı 150 bine çıkarmak. Buradan velilere de sesleniyorum. Sizlerde yetişkinler için açılan yüzme, atletizm, güreş gibi istediğiniz branşlarda açılan kurslarımıza gelin” dedi. Başkan Alatepe, amaçlarının dünya çapında sporcular yetiştirmek olduğunu belirterek” Sportif başarılarda ulaşabileceğimiz en üst seviyeye ulaşmak, alabileceğimiz en yüksek madalyaları almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183