Öne Çıkanlar Ediyor SAGEM ITVS Halkın Tepkisi ab

Bu haber kez okundu.

Hayvanlar alemi öğrencileri ağırladı

 Yaz dönemi boyunca eğitim alan Bilgievi öğrencileri Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı’nı gezdi. Darıca da yer alan hayvanat bahçesini de gezen öğrenciler nesli tükenmekte olan hayvanları yakından görerek 400’ü aşkın bitki türünü inceledi. Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı gezisine Bilgievlerinden 800 öğrenci katıldı. 



ÖNCE BİLGİ, SONRA GEZİ
 
Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı yetkilileri tarafından karşılanan Bilgievi öğrencileri gezi öncesinde parkın konferans salonunda rehberler tarafından bilgilendirildi. Parkta bulunan hayvan ve bitkiler hakkında ayrıntılı bilgi alan öğrenciler, doğayı korumak için dikkat etmeleri gereken konular ve uymaları gereken kurallar konusunda uyarıldı. Hayvanlar ve bitkiler hakkında merak ettiklerini soran öğrenciler daha sonra rehberler eşliğinde parkı gezdi. Öğrenciler aslandan, sürüngene, balıklardan ve kuşlara kadar pek çok türde nesli tükenmekte olan hayvanı yakından görme şansı yakaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183