Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi Ediyor SAGEM ITVS ab

Bu haber kez okundu.

Hande Yener'den İki Ayrı Single!

 Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle yayınlanacak olan ‘Gravity’ şarkısının sözü, müziği ve aranjesi Mert Ekren’e ait olup; ‘Aşk Tohumu’ isimli şarkının sözü ve müziği İlyas Yalçıntaş, aranjesi ise Ümit Kuzer imzası taşıyor. 


Dünyaca ünlü sanatçı Faydee’nin eşlik ettiği ‘Gravity’ şarkısının video klibi Gülşen Aybaba yönetmenliğinde Batum’da çekildi. Hande Yener ve Faydee’nin klipteki kıyafetleri ise Miin by Kadir Kılıç imzası taşıyor. Müzikseverlerin uzun zamandır beklediği klibin teaser’ı bile sosyal medyada olay oldu. 


‘Aşk Tohumu’ isimli şarkısının video klibini ise Benart Stüdyoları’nda çeken Yener, Miin by Kadir Kılıç imzalı kıyafetlerle kamera karşısına geçti. Tarzı ile her zaman çok konuşulan Hande Yener, yeni klibi ile de adından sıkça söz ettirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183