Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi Ediyor SAGEM ITVS ab

Bu haber kez okundu.

HAMURKESEN: YAŞAMIMIZ BELİRSİZLİĞE DOĞRU GİTMEKTE!
 “Biz kimseye nerelisin diye sormayız” sloganıyla yola çıkan Birarada Yaşam Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı LedaHamurkesen ve katılımcılar sabah kahvaltısında bir araya gelerek, yeni sezonda yapılacaklar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Hukuksuzluğun ve karmaşanın ayyuka çıktığı günler yaşadığımızı söyleyerek konuşmasına devam eden Hamurkesen; yaşamımızın sahte gündemlerin, bireysel ihtirasların gölgesinde belirsizliğe doğru koşar adım gitmekte olduğunu ifade etti.

Yaşamı savunan bir sivil toplum kuruluşu olarak, yaşama dair belirsizliklerin giderek arttığı böyle bir ortamda üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu almaya hazır olduklarını belirten Hamurkesen, “Savaş ve ötekileştirme dilinin hakim olduğu bir yönetim anlayışı iliklerimize kadar zikredilmeye çalışılıyor. Tarihin derinliklerinden çıkmış, unutmaya çalıştığımız, örneklerini ise bu dünyanın iyi bildiği bir zatı muhteremin yönetiminde, öngörülmeyen fırtınaların içine doğru çekiliyoruz” dedi.

“ACISINI EN ÇOK BİZ KADINLAR ÇEKECEĞİZ”

“Genelde bütün insanlığın, özelde ise acısını en çok biz kadınların çekeceğibir süreç, ilerleyen tarihlerde utanılacak, ibretle anılacak bir dönem olarak hatırlanacaktır” diyerek konuşmasını sürdüren Hamurkesen, “Böylesi dönemlerin tek kıvanç duyulacak yanı, duyarlılığı ve direnciyle, baskılara karşı durmayı kendisine ilke edinen büyük insanlıktır” diyerek, “Bu bağlamda barışın ve bütün değerlerin savunucularıyla birlikte, onların yereldeki temsilcileri siz değerli arkadaşlarımı selamlıyorum” diyerek konuşmasına son verdi.

Selvi Sarıtaç-Kent Yaşam 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183