Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Göz açtırmayan tim

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın göreve geldikten sonra Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindekurulan  özel ekip, belediye hizmetlerinin adeta oto kontrol sistemi gibi çalışıyor. Motorize Tim olarak görev yapan 19 kişi, büyük mahallelerde ve ulaşımı zor olan noktalar ile ani müdahale gerektiren ihbar ve şikayetleri yerinde değerlendiriyor. Özel ekibin 19’u da yaya olarak görev yapıyor.

İSTANBUL’DA BİR İLK

İstanbul’da ilk kez Kağıthane Belediyesi’nde oluşturulan özel ekip,  belediyeye gelen ihbar ve şikayetleri teknolojik imkanlar ile takip ediyor.  Kendilerine tahsis edilen tabletlere gelen bildirimler üzerine direkt olarak adrese bölgesine giden ekip,  tespit ve müdahalede bulunuyor. Yapılan tespitte belediyeyi ilgilendiren bir konu ise ilgili birime bilgi verilerek müdahale sağlanıyor.


Gerektiğinde ceza yazma yetkisi de bulunan ekibin değerlendirdiği  ihbar veya şikayetin belediyeyi ilgilendirmemesi durumunda da ilgili kuruma yönlendiriliyor. Böylece vatandaşın ihbar veya şikayeti mutlaka sonuçlandırılıyor.  Ayrıca şikayetsahibi vatandaşa da telefonla bilgi veriliyor.

Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183