Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Eski ve yeni muhtarlar belediyede buluştu..!

 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer’in mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yeni dönemde hizmet verecek olan demokrasinin temel taşı muhtarlarla Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası’nda buluşan Başkan Genç, “Sarıyer’de her mahallenin sorunlarına birlikte çözüm üreteceğimiz çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Yollarımız açık olsun” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde seçilen mahallelerin yeni muhtarları da oldukça heyecanlıydı. Yepyeni projelerini mahallelerde hayata geçirmek için sabırsızlanan muhtarlar Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile tanıştı. Kendilerini Başkan Genç’e tanıtan muhtarlar keyifle sohbet ettiler

Darüşşafaka’nın sevilen ve deneyimli muhtarı Hüseyin Sarıuçak, sürdürdüğü görevinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Esprili konuşmalarıyla toplantıya renk katan Sarıuçak, “Sarıyer’in 38 mahallesinde görevlerini özveriyle yapan muhtar arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Aramıza katılan 13 yeni mahalle muhtarına da görevlerinde kolaylıklar dilerim” dedi. Toplantıda muhtarların azaları da yer aldı.

Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183