Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Esenyurt’ta Bilim Fuarı
 30 PROJE SERGİLENDİ

Öğrenciler, öğretmenlerinin refakatinde hazırlamış oldukları sosyal bilgilerden, fizik, kimya ve matematik olmak üzere birçok alandaki bir birinden başarılı 30 projeyi sergilerken, fuarı gezen katılımcılara bilgiler verdi.

DRAMA GÖSTERİSİ TAKDİR TOPLADI

Fuarda, öğrenciler tarafından sahnelenen “Yöremiz Dilimiz” konulu drama gösterisi izleyiciler tarafından takdir toplayarak, büyük alkış aldı.

DAHA DONANIMLI NESİLLER

Esenyurt Mustafa Yeşil Ortaokulu Müdürü Fatma Damar Ubanı, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda yapmış olduğu konuşmasında, öğrencilerin daha donanımlı olarak geleceğe hazırlanması konusunda, sosyal ve kültürel alanlarda da eğitim verdiklerini vurgulayarak, öğrencilerin bilime olan ilgisini ve duyarlılığını arttırması konusunda da bilim fuarını gerçekleştirdiklerini ve bu tür faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183