Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

Erkekler Kadınları Konuştu!

 

ZEYTİNBURNU- Konuyla ilgili söz alan Ak Parti Meclis Üyesi Cüneyt Tezcan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün hikayesini anlatarak, Ak Parti ikidarında kadına verilen haklardan bahsetti. Kadın haklarının Ak Parti iktidarında kadınlara verilen önemden bahsederek, parti yönetiminde kadınların ağırlıkta olduğuna değindi.

‘SÖZDE DEĞİL ÖZDE DEĞER VERİN’

Konuyla ilgili söz alan CHP’li Meclis Üyesi Düzgün Kaya, kadınlar günü nedeniyle TV’ lerde programların yapılacağını ve övgü dolu sözlerle kutlanacağını söyledi. “Zeytinburnu Belediyesi’nin Kadın Sığınma Evi Nerede”  diye soran CHP’li Meclis Üyesi Kaya, belediyenin kadın sığınma evinin hokus pokusla yok edildiğini ve bir guruba kurban edildiğin söyleyerek, “ Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste” diyerek, sözde değil özde değer verilmesini istedi.

‘KADIN DEĞİŞİRSE TOPLUM DEĞİŞİR’

Cumhuriyet döneminede  değinen Kaya, Nene Hatun, Halide Edip Adıvar, Şerife Balcı, Sabiha Gökçen, Afife Jale, Türkan Saylan, Bahriye Üçok ve Leyla Gencer gibi pek çok isim sıralayarak, “Kadın değişirse toplum değişir. Fark yaratan tüm kadınların günü kutlu olsun” dedi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183