Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Erasmus Öğrencileri Esenler'de

 Esenler Kazım Karabekir İlkokulu'nun, Erasmus+ KA229 Okullar Arası Değişim Ortaklıkları kapsamında hazırlamış olduğu KA229 "Learning Through Creative Drama - Yaratıcı Drama Yoluyla Öğrenme" projesi kabul edildi. Esenler Kazım Karabekir İlkokulu koordinatörlüğünde iki yıl boyunca yürütülecek olan proje Türkiye, Portekiz ,Romanya ve Bulgaristan ortaklığında yapıldı.

Proje, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığı tarafından 2018 yılı proje çağrısı döneminde Türkiye Ulusal Ajansı'na yapılan başvurular arasında koordinatör ülke olarak kabul edilen 89 proje arasında yer aldı. Kazım Karabekir İlkokulu, bu yıl Esenler'de Erasmus+ KA229 alanında kabul edilen tek proje olması sebebiyle de ayrıca bir öneme sahip.

3 ÜLKEDEN 15 ÖĞRENCİ

"Learning Through Creative Drama" projesinin açılışı Esenler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Metin İsli ve Güven Pehlivanoğlu ile okul müdürlerinin hazır bulunduğu karşılama töreniyle başladı. Projeye Portekiz, Romanya ve Bulgaristan'dan gelen 15 öğrenci ve 8 öğretmen katılım sağladı.

Kazım Karabekir İlkokulu koordinatörlüğünde proje ortağı ülkelerle yaratıcı drama etkinlikleri ve kültürel geziler başta olmak üzere pek çok çalışma yapıldı. Proje ortaklarına ve proje ekibine, İstanbul Drama Atölyesi ve Kazım Karabekir İlkokulu nezdinde katılım belgeleri takdim edildi. Misafir öğrenci ve öğretmenlere, İstanbul'un tarihi ve kültürel mekanları da gezdirildi. Misafirler, İstanbul'un güzelliklerine hayran kaldılar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183