Öne Çıkanlar istanbul Bağcılar Belediyesi Kartal Belediyesi CHP Türkiye

Bu haber kez okundu.

‘Çocuk susar sen susma!’

 

FATİH- CHP Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer tarafından Karagümrük semt pazarında dağıtılan bildirilerde ayrıca şu ifadelere yer verildi;  “Kadınlar; babası, kocası, sevgilisi, oğlu ya da eski kocası tarafından öldürüldü. Çocuklar, ailesi, öğretmeni, yurt ve sözde din eğitimi veren hocaları tarafından cinsel ve fiziksel saldırıya uğradı. 78 yaşında öldürülen kadın da var, 9 yaşında cinsel saldırıya uğrayan beke de. Okullarda yapılan müsamerelerde 6 yaşında kız çocuklarına gelinlik giydirildi. Erkek çocukların ayakları yıkatıldı. Kadının erkeğin malı olduğu ve itaat etmesi gerektiğini söyleyen kitaplar dağıtıldı. Kadınlar toplumdan dışlanarak otobüslere, trenlere ayrı bindirildi.”

‘ARTIK YETER’

Türkiye çocuklara yönelik cinsel istismar olaylarında dünyada 3. Sıraya yerleşti. Hastanelerde çocuk yaşta doğum yapanları ortaya çıkaran namuslu memurlar sürgün edildi. Etek giyme, pantolon giyme, genç kayınvalideden uzak dur, asansörde halvet ol, yorganı erkeği tahrik etmeyecek şekilde ser. Ahlaki sistemimiz çöküşte. Şiddet yanlısı sapık bir topluma dönüşüyoruz. Devlet önlem almıyor. Yasal düzenlemeler yapılmıyor. Aksine tecavüzcülere iyi hal indirimi yapılıyor. Kadın korunmuyor, çocuk korunmuyor. Nereye kadar, artık yeter!  

FİDAN UĞUR – KENT YAŞAM

Anahtar Kelimeler:
Soner ÖzimerCHP Fatih
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183