Öne Çıkanlar Kentsel dönüşüm Kabak çekirdeği Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

CHP Piripaşa Mahalle Temsilciliği açıldı

 CHP Piripaşa Mahalle Temsilciği partililerin katıldığı coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, PM Üyesi Tuğba Ütebay, CHP İl Yöneticileri Muharrem Çatalkaya, Mehmet Aslan, Ceren Özmen, CHP İBB Gurup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, Beyoğlu ilçe Başkanı Bekir Özcan ve ilçe yöneticileri, Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, önceki dönem ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, CHP Beyoğlu Kadın Kolları Başkanı Reyhan Meral ve kadın kolları yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.



Açılış töreninden önce bir konuşma gerçekleştiren CHP Piripaşa Mahalle Temsilcisi Bülent Sayan, ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin altı okunu Beyoğlu’nda iktidara taşıma kararlılığıyla açtığımız temsilcilikte emeği geçen, destek veren tüm partililerimize ve özellikle mahallelimiz Kadir Özhim arkadaşımıza yoğun emeğinden dolayı teşekkür ediyor, herkese hayırlı olmasını dilerim’ dedi.

‘Özcan; Temsilciliklerimiz çözüm üretme noktaları olacak’

Daha sonra söz alan CHP Beyoğlu ilçe Başkanı Bekir Özcan ise, ‘Bugün önemli güzel çalışmada bizleri yalnız bırakmayan partililerimize teşekkür ediyorum.  Ayrıcı eski Genel Başkanımız rahmetli Bülent Ecevit’i saygıyla anıyorum. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz temsilciliğimiz, bizleri umut olarak gören, partililerimiz ve mahalle sakinlerimizin tamamen kendi özgüçleriyle oluşturuldu. Mahalle temsilciliğimiz başka bir önemi de Cumhuriyet Halk Partisi yaşadığı bölgenin her karışının sorunlarını bilmek zorundadır anlayışıyla kurulmuştur. Açılışımızı yaptığımız cadde üzerinde ne zaman yağmur yağsa sel baskınından nasibini almıştır. Yerel iktidar maalesef yirmi yıldır çözüm üretememiştir. Bu caddenin altyapısı Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yapılmıştır ve o günden beri buraya bir çivi çakılmamıştır. Temsilciliklerimiz bundan sonra sorunlara çözüm üreten noktalar haline gelecektir. 2019’da halk iktidarını müjdelemek boynumuzun borcudur. Hepinizi saygıyla selamlıyorum’ diye konuştu.

‘CHP ülkemizde direncin adı olacak’

CHP Genel Başkanı Yasemin Öney Cankurtaran ise Cumhuriyet’in kuruluş yıllarına atıfta bulunarak, ‘ Cumhuriyet vatanımızın her yerinde aynı şekilde anneannelerimizin, babaannelerimizin, dedelerimizin oluşturduğu küçük küçük birimler sayesinde kuruldu. Her birimizin bireysel çabalarının kitleselliğe dönüştürülmesiyle oluşturuldu. Hiçbir dönem yürekler bu kadar yanmadı, gözler bu kadar dolmadı. Bu baskı ve zulme karşı Türkiye’de direncin adı olmak için buradayız. En ufak birimden Türkiye’ye doğru yayılacağız. Büyüyeceğiz ve Türkiye’yi hak ettiği yönetime kavuşturacağız. Biz gücümüzü fedakar halkımızdan alıyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm yol arkadaşlarımızıgösterdikleri özveriler dolayısıyla kutluyorum. Selamlar, Saygılar’ dedi.

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183