Öne Çıkanlar istanbul Kentsel dönüşüm Ekrem İmamoğlu Kabak çekirdeği güngör karakoç

Bu haber kez okundu.

Çebi “Cumhuriyet Mahallesi Tamam”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kemal Çebi Millet İttifakı çerçevesinde CHP listesinde yer alan İyi Partili meclis üyesi adaylarının açtığı seçim irtibat bürolarını ziyaret etti.  Ofislerde kurdele keserek resmi açılışlarını yapan Kemal Çebi’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.   İyi Parti Küçükçekmece Kurucu İlçe Başkanı da olan Meclis Üyesi Adayı Mustafa Bilgili tarafından Cumhuriyet Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde açılan ofiste miting havasında bir açılış gerçekleşti.  Düzenlenen açılış programına İyi Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Millet İttifakı Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kemal Çebi, Demokrat Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adsayı Gürkan Akbaba  İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyeleri Celal Karapınar ve Özdemir Polat, İyi Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Fatma Çolak, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Süreyya Pektaş, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ali Kıdık, Erkan Özkaya, Emre Alageyik, Hafız Şirazi Kaba; İyi Parti İl ve ilçe yöneticileri, Küçükçekmecede geçmiş yıllarda CHP,  ANAP ve DYP’de ilçe başkanlığı yapmış olan Haydar Koparan, Yaşar Aydın, Muhittin Taşkın, Ramazan Kahveci , Hakan Güven;  27. Dönem İyi Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hüseyin Ülger ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Çebi “Cumhuriyet Mahallesi Tamam”

Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kemal Çebi açılışta yaptığı konuşmada “  Cumhuriyet Mahallesi’ndeki coşkuyu gördüm. Cumhuriyet Mahallesi tamam. Buradan ayrılırken gözüm arkada kalmayacak. Mustafa ve Emre arkadaşlarım iyi çalışıyorlar. Onları sizlere emanet ediyorum.  Ailenizden komşunuzdan, akrabanızdan, arkadaşınızdan benim için ödünç oy isteyin. Başınızı öne eğdirmeyeceğim. Oy verdikleri için gururla göğüslerini gere gere gezecekler. Hiç kimseye elim kırılsaydı dedirtmeyeceğim. Hazırladığımız materyallerde vaadlerimiz mevcuttur. Orada ne ifade ediyorsak onun sözünü benim adıma verebilirsiniz. Söz vermekten korkmayın. Çünkü hepsinin hesabı yapılmıştır. Yapamayacağımız hiçbir şeyi söylemiyoruz.” Dedi.

CHP ile İyi Parti’nin  uyum içerisinde çalıştığını ifade eden Çebi “tarih bu ittifakı yazacak. Bu ittifak tuttu, hem de çok güzel tuttu. Milletimizi heyecanlandırdı. Türkiye’yi uçurumun kenarından bu ittifak alacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, GİK Üyeleri Celal Karapınar, Özdemir Polat, İyi Parti İlçe Başkanı Fatma Çolak ve mahalle Muhtarı Süreyya Pektaş’da birer selamlama konuşması yaptılar.

BİLGİLİ “ YÜZDE 60 BEKLİYORUM”

Meclis Üyesi Adayı Mustafa Bilgili açılış sonrası gazetemize yaptığı açıklamada açılışa katılan herkese teşekkür etti. Bilgili “ Hem şahsım için hem Belediye Başkan Adayımız Kemal Çebi için moral ve motivasyon artırıcı bir açılış gerçekleştirdiğimiz için mutluyum.  Dedemin ticareti ile aile öykümüzün  başladığı benim doğup büyüdüğüm Cumhuriyet Mahallesi’nden alacağım mesaj benim için oldukça önemliydi. Sağolsun komşularım sandık dahil bana sahip çıkacaklarının mesajını verdiler. Cumhuriyet Mahallesinde Emre Alageyik arkadaşımla beraber yüzde 60’ın üzerinde bir oy oranı sağlayabileceğimiz inancındayım.

Benim için önemli olan bir diğer konu ise bir çok eski ilçe başkanı ağabeyimin açılışta hazır bulunmasıydı. Küçükçekmece siyasetinde duayen olan otorite olarak kabul ettiğimiz değerli başkanlarımızın yanımızda olması 31 Mart sonrasındaki güneşli günlerin habercisidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183