Öne Çıkanlar Kentsel dönüşüm Kabak çekirdeği Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Burçin Baykal “ Vatandaş Söz Sahibi Olacak”

‘Emaneti geri alacağız’ sloganıyla gittiği her yerde ‘Zafer İnananlarındır’ ifadelerini kullanan Burçin Baykal yaptığı açıklamada  “Küçükçekmece’nin ihtiyaçlarını bizzat Küçükçekmeceliler ile birlikte inşa edeceğiz. Küçükçekmece’mizin isteği gerçekleşecek ve yıllardır arzu ettikleri değişim mutlaka gelecek, emanetimizi hep beraber geri alacağız” dedi.

VATANDAŞLARIMIZ DA SÖZ SAHİBİ OLACAK

Aday adaylığı başvurusu sonrasında ilçede adeta ayak basılmadık yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadığını söyleyen Baykal “Sık sık kentin sorunlarının çözümlerine yönelik çalışmalar içerisinde yer aldım. İlçede bulunan STK’ların yanı sıra spor kulüpleri yöneticileri ile de bir araya gelerek hazırlanacak olan projelerde de mutlaka ve mutlaka sevgili vatandaşlarımızda söz sahibi olacaklar” şeklinde konuştu.

Kadınlarla ve gençlerle düzenlenen programlarda ilçenin beklentileri tartışan genç aday Baykal muhtarlık ziyaretlerinde ise mahallede bulunan sorunları not ederek bu sorunlar üzerinden bir çalışma programı hazırladı. Burçin Baykal, Küçükçekmece’ye kendisiyle değişim geleceğini,  ilçede yapılan anketlerde her daim önde çıktığını ifade ederek kendisinin adaylığının açıklanmasına kesin gözüyle bakıyor. KENT YAŞAM / SENAY BADUR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183