Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi Ediyor SAGEM ITVS ab

Bu haber kez okundu.

BAYRAMPAŞALI MİNİKLERİ SÜNNET HEYECANI SARDI

 Sünnet kıyafetlerini belediye hizmet binasında Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in elinden alan 150 çocuk, boğaz turunun ardından özel bir sağlık kuruluşunda gruplar halinde sünnet ettirilecek.

Halkın taleplerini yerine getirmek için görevde olduklarını belirten Başkan Aydıner, “Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen Bayrampaşalı ailelerimiz belediyemize başvuruda bulundu. Bizler de yapılan başvuruları değerlendirerek, dinimizin öngördüğü şekilde, bu yavrularımızı sünnet ettirme kararı aldık. Allah, sünnet ettireceğimiz çocukların mürvetlerini de görmeyi ailelerine nasip etsin” dedi.

Çocuklarını Bayrampaşa Belediyesi kanalıyla sünnet ettirecek aileler de taleplerinin belediye tarafından olumlu karşılanmasından oldukça memnun olduklarını dile getirerek, Başkan Aydıner’e ve organizasyona emek veren herkese teşekkür etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183