Öne Çıkanlar Ediyor SAGEM ITVS Halkın Tepkisi ab

Bu haber kez okundu.

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ BİLİM MERKEZİ BAYRAĞIMIZI AVRUPA’YA TAŞIDI

 Polonya Kopernik Bilim Festivali’ne davet edilen Bayrampaşa Belediyesi Bilim Merkezi, çok sayıda bilimsel çalışma ile Avrupa’da Türkiye’yi başarıyla temsil etti. Varşova Stadı’nda 22’incisi düzenlenen festivalde, stand açan Bilim Merkezi, Bayrampaşa’nın ve Türkiye’nin tanıtımına katkı sağladı.



“BİLİM MERKEZİMİZ İLE GURUR DUYUYORUZ”

Bilim Merkezi’nde, geleceğin bilim adamlarını yetiştirme hayaliyle çıktıkları yolda büyük bir ilerleme kaydettiklerini belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Bilim Merkezimiz bugüne kadar ulusal ve uluslararası düzeydeki birçok yarışmadan ödül almayı başardı. Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’daki bilim festivallerine ve yarışmalarına davet edilmesi Bilim Merkezimizin geldiği noktayı çok güzel özetliyor. Bu vesile ile bilimsel yarışmalarda ve etkinliklerde ilçemizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden Bilim Merkezi’nde görevli öğretmenlerimizi ve orada eğitim alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183