Öne Çıkanlar istanbul Bağcılar Belediyesi Kartal Belediyesi CHP Türkiye

Bu haber kez okundu.

Başkan Öz, personelinin nikahını kıydı

 Salon Elegance’de gerçekleşen nikâh törenine, Başkan Altınok Öz’ün yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Oğuz Kaan Salıcı ve Onursal Adıgüzel, CHP Kartalİlçe Başkan Adayı Muammer Çelebi, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, çok sayıda birim müdürü ve meclis üyesi katıldı. Başkan Altınok Öz’ün kıydığı nikâhın şahitliğini ise; CHP Milletvekilleri Oğuz Kaan Salıcı, Onursal Adıgüzel, CHP Kartalİlçe Başkan Adayı Muammer Çelebi ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen yaptı.

 

MUTLULUKLAR DİLEDİ

 

Genç çiftin nikâhını kıyan Başkan Altınok Öz, geline dönerek, “Nurettin pırlanta gibi bir delikanlı. Pırlanta gibi bir delikanlıyla evleniyorsun” diyerek genç çifte mutluluklar diledi. Başkan Altınok Öz, evlilik cüzdanını, genç çifte teslim etmesi için CHP Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı’ya takdim etti.  CHP Milletvekili, genç çifte mutluluklar dileyerek çocuk sayısı konusunda kimseye bir sayı dayatmadıklarını, genç çiftin Atatürk İlke ve İnkılaplarından ayrılmayan çocuklar yetiştireceklerine dair şüphesinin olmadığını söyledi. Törenin sonunda ise Başkan Altınok Öz ve nikâh şahitleri, genç çift ve ailesiyle birlikte fotoğraf çektirdi.  

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183