Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN İMAMOĞLU FİNANSAL OKUR YAZARLIK EĞİTİMLERİ İÇİN PROTOKOL İMZALADI

 Beylikdüzü’nde, toplumun finansal okuryazarlık düzeyini yükseltmeye ve tasarruf bilincini geliştirmeye yönelik eğitimler başlıyor. Beylikdüzü Belediyesi ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında imzalanan protokolle, kuruluşun Aile Akademisi bünyesinde verdiği “finansal okuryazarlık” eğitimleri ücretsiz olarak ilçe halkına ve belediye personeline yönelik olarak yapılacak.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve TEB Bireysel ve Yıldız Bankacılık Trakya Bölge Satış Müdürü Gökhan Abacılar’ın gerçekleştirdiği protokol imza töreniyle, gönüllü eğitmen kadrosu bir yıl sürecek eğitimlerine başlayacak. 2012 yılından bu yana ülke genelinde yapılan eğitimlerde, şimdi de ilçe halkının da bütçe, tasarruf, birikim, bankacılık ürünlerinin doğru kullanımı hakkında bilgi sahibi olması, böylece bireylerin aile ve ülke ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor. İleri bir tarihte belirlenecek eğitim takvimi ilçe halkına duyurulacak.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183