Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

Başkan Can: Çocukların sosyalleşmesini sağlıyoruz

 Ümraniye Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu ve Çocukları Kurtarın Vakfı (Save the Children) tarafından hayata geçirilen “Oyun Karavanı” projesinin organizatörlerinden biri oldu

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’ne giden karavanın İstanbul’daki son durağı Ümraniye oldu. Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda gerçekleştirilen programa Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Belediye Başkanı Hasan Can, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mehmet Mutlu, Ümraniye Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda Ümraniyeli katıldı.

Programda Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mehmet Mutlu, Oyun Karavanı projesinine verdiği destekten dolayı Ümraniye Belediyesi ve Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise yaptığı konuşmada, teknolojinin gelişmesinin çocukları hareketsizleştirdiğini ve belediye olarak, yaptıkları etkinliklerle bunun önüne geçmeye çalıştıklarını belirtip, Oyun Karavanı projesinin önemini vurguladı. Can, etkinliklerin çocukların sosyalleşmesi için çok önemli olduğunu ifade edip, karavanın, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Van, Ağrı, Muş, Bingöl ve Tunceli’ye gideceğini söyledi.

Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183