Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Başakşehir’de Ramazan Kontrolü

 Müdürlükleri tarafından oluşturulan ekiplerle yapılan kontrollerde Başakşehir’de hizmet veren fırın, unlu mamul ve tatlıcılar denetleniyor. İlçe genelinde faaliyet gösteren 125 işletmeye gidilerek, Ramazan Ayı’nda vatandaşın güvenle, sağlıklı şekilde alış veriş yapabilmesi hedefleniyor. Sağlıklı ve kaliteli bir hizmet için işletmelerde gerçekleşen denetimlerde ekipler genel düzen, muhafaza ve depolama şartları, personel hijyeni, ürün hijyeni, alet ve ekipman hijyeni gibi kriterleri kontrol ediyor.



Ayrıca işletmeye ait evraklar ile halk eğitim merkezlerinden alınan personel hijyen eğitim sertifikaları kontrol ediliyor. Kontroller neticesinde eksiklik görülen işletmelere gerekli uyarılar yapılarak halkın hijyenik ortamda, güvenli ve kaliteli bir hizmet alması sağlanıyor. 

Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183