Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Avcılarda engelsiz spor

 Avcılar Belediyesi ve Avcılar Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin birlikte yaklaşık iki yıldır engellilere yönelik sürdürdüğü ‘Engelsiz Spor’ etkinliği her çarşamba Avcılar Atatürk Stadyumu’nda devam ediyor.  Avcılar Kent Konseyi Başkanı Mertali Ak ve Avcılar Kent Konseyi Engelli Meclisi, Başkan Dr. Handan Toprak Benli’yi ziyaret ederek, engelli vatandaşlar ve ailelerinin teşekkürlerini iletti, çalışmalarında başarılar diledi.



‘HAKLARINI KORUYACAĞIZ’

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Toprak, Avcılar'da engelli bireylerin bütün hak ve imkanlardan eşit biçimde yararlanacağına işaret ederek, engelli hakları ve bu hakları koruma hususunda kararlı olduklarını belirtti. Ayrıca Başkan Toprak “Zor şartlara rağmen hayata tutunan ve çağdaş hayat içerisinde yer alan engelli vatandaşlarımız toplumumuz için bir onur kaynağıdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183