Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi Ediyor SAGEM ITVS ab

Bu haber kez okundu.

Atalar Halk Kütüphanesi Giyim-Makine-Nakış-İğne Oyası Kursu Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Atalar Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen törene Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel,  Kartal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Resul Özdemir, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Önce makine nakış kursunda eğitim gören kursiyerlerin çalışmalarını inceleyen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel ve Kartal Halk Eğitim Müdürü Resul Özdemir, daha sonra giyim üretim teknolojileri kursunun ve nakış iğne ayası kursunun sergilerini ziyaretettiler.

Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel ve Resul Özdemir, serginin açılışında emek veren tüm kursiyerlere ve öğretmenlerine hazırladıkları eserler için teşekkür ederek serginin açılış kurdelesini birlikte kestiler. Kısa bir konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, serginin yıl boyu verilen büyük bir emeğin sonucu olduğunu belirterek Kartal Belediyesi olarak katkı vermekten gurur duyduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183