Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Atacan'ın İsmail YK ile görüşme hayali gerçek oldu

 Eyüp Belediyesi Sosyal Destekler Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı olan ESER, Eyüp ilçesi ve çevre ilçelerde bulunan zihinsel ve fiziksel engelli bireylerin, iyileştirme amaçlı el becerilerini geliştirmeye yönelik ve onların sosyal hayata adapte olmalarını amaçlayan bir birim. Buradaki çocukların eğitim, üretim, iyileştirme ve istihdam faaliyetleride birlikte sürdürülüyor. Zihinsel ve fiziksel engelleri için “Özel Yaşam Alanı” oluşturuluyor.

Atacan Öztürk de ESER'de eğitim gören özel çocuklardan birisi. Almanya doğumlu olan Atacan İsmail YK'nın en büyük hayranlarından. Sürekli yanındaki arkadaşlarına ve ESER'de ki öğretmenlerine İsmail YK ile görüşmek istediğini ifade ediyor ve onlara sürekli İsmail YK şarkıları söylüyor.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın tarafından hayata geçirilen Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü de Atacan'ın bu hayalini yerine getirmek için kolları sıvadı ve gerekli görüşmeleri yaparak İsmail YK'ya ulaştı. Ünlü şarkıcı albüm çalışmaları için Almanya'da olmasına rağmen Atacan ile görüşmekten memnunluk duyacağını dile getirdi.

Uzun bir süre Atacan Öztürk ve İsmail YK görüntülü görüşerek sohbet ettiler. Görüşme sırasında Atacan'ın mutluluğu yüzünden okunuyordu. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne teşekkürlerini ileten Atacan, ''Bir hayalim gerçek oldu teşekkür ederim.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183