Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Ali Asker Kılıç “Gelen teklifleri değerlendireceğim”


 İstanbul Süper Amatör lig takımlarından İFAspor takımına şampiyonluklar yaşatan ve sayısız genç futbolcuyu Türk futboluna kazandıran Ali Asker Kılıç 6 yıl yurt dışında kaldıktan sonra kesin dönüş yapan tecrübeli teknik adam gelen teklifleri değerlendireceğim

İstanbul Amatör liglerinde ve özelikle İFAspor kulübünde yıllarca forma giyen saysız başarılarda katkısı olan ve sayısız genç futbolcuyu Türk futboluna kazandıran Ali Asker Kılıç 2011 yıllından beri Gürcistan’da çalıştıktan sonra kesin dönüş yaptı.

Tecrübeli Teknik adam Ali Asker Kılıç, 2011 yılından beri Gürcistan’da çalışma hayatını sürdürdükten sonra İstanbul’a döndüm gelen teklifler var, gelen teklifleri de Ramazan ayı ve bayramın araya girmesini çok iyi değerlendireceğini İstanbul içi ve dışı gelen teklifleri en kısa zamanda hangi takımı çalıştıracağını açıklayacağım ” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183