Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Ağrı’nın En Başarılı Bürokratı Belli Oldu

 Ağrı ve Ağrılılara yönelik önemli sivil toplum projelerine imza atan başarılı sivil toplumcu, Ağrı İli Kalkınma Vakfı Başkanı, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan Vekili, Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı ve Bürokrat Ayhan İnanlı, Yılın Enleri ödüllerinde yılın en başarılı bürokratı ve onur ödülünü aldı. Ağrı Gazetesi’nin geleneksel Yılın Enleri Ödül töreninde hemşehrilerimizin oylarıyla ödüle layık görülen İnanlı’yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

AYHAN İNANLI’DAN TEŞEKKÜR

Yılın enlerı ödüllerinde en başarılı bürokratı ve onur ödülüne layık görülen Ayhan İnanlı Ağrılılara teşekkür etti. İnanlı, ‘’Takdir ve teveccüh göstererek beni bu ödüle layık gören tüm kıymetli hemşehrilerimize teşekkür eder, saygılarımı sunarım’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183