Öne Çıkanlar Ediyor SAGEM ITVS Halkın Tepkisi ab

Bu haber kez okundu.

14 bin kişi ücretsiz kurs aldı

Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde hizmet veren Cennet, Sefaköy ve Atakent Kültür Sanat Merkezleri’nde, emlak danışmanlığından bilgisayar destekli reklam tasarımına, İspanyolca’dan flüt branşlarına kadar, 8–14 yaş ve yetişkin grubu kursiyerlere, alanlarında uzman eğitmenler tarafından geniş yelpazede eğitim sunuluyor.



Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde, 8–14 yaş ve yetişkin grubu kursiyerlere, Sanat ile Atölye ve Seminer Eğitimi branşlarında ücretsiz eğitim hizmeti veriliyor.



Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde yaşam boyu eğitim ve sanat branşlarında, 7 bin 178 öğrenciye Fransızca’dan, bilgisayar işletmenliğine, gitardan, ney eğitimine toplam 42 farklı branşta ücretsiz eğitim hizmeti verildi.



Rusça’dan bilgisayar işletmenliğine; kemandan bağlamaya 37 farklı branşta eğitim sunan Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde, yaşam boyu eğitim ve sanat branşlarında ücretsiz eğitim hizmeti veriliyor. Uzman eğitmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen atölye çalışmaları ve eğitim seminerlerinde, son iki yılda 4 bin 750 kişiye ücretsiz eğitim sunuldu.



Kültür merkezlerinde verilen eğitimlerin dışında özel olarak tasarlanmış “Hayat Okulu” eğitimleri, Küçükçekmece bilgi evleri içerisinde gerçekleştirilen ilçenin 10 farklı bölgesinde yetişkin grubu kursiyerlere ulaşarak, okuma-yazmadan iğne oyasına, Arapça’dan satrança 6 farklı branşta eğitim sunuyor.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183