Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm güngör karakoç İsrafil Köse Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü

Bu haber kez okundu.

Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

 

Kağıthane Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından oluşan yeni yönetimi, 2019-2024 döneminin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Meclisin açılış konuşmasını yapan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, eşit hizmet ilkesiyle çalışacaklarını belirterek; '' İlk gün de söz verdiğimiz gibi tevazu, samimiyet ve gayretle çok çalışarak Kağıthanemizin değerine değer katacağız. Kağıthane'de 500 bin kişilik büyük bir aileyiz. Herkese eşit hizmet anlayışıyla hareket ederek gönül belediyeciliğini tesis edeceğiz. Kağıthane’yi vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz.'' dedi.

Toplantıda söz alan meclis üyeleri gündemi değerlendirirken daha sonra meclis 1. ve 2. başkan vekilliği, meclis kâtiplikleri, encümen üyelikleri ve ihtisas komisyonlarının seçimleri yapıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183