Öne Çıkanlar Salih Cengiz seçim bürosu asrın felaketi futbol maçı Silivri Selimpaşa

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE İKİNCİSİ IĞDIR’DAN ÇIKTI!

 Iğdır Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi Tarkan Kanyar, Ordu’da yapılan Türkiye Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası’na katılan 57 üniversiteden gelen sporcuların arasından 69 kiloda Türkiye ikincisi oldu.Elde edilen başarının ardından kente dönen öğrenci Kanyar ve antrenörü Savaş Kaya Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

REKTÖR YILMAZ: SPORCULARIMIZIN DESTEKÇİSİYİZ

Şampiyon öğrenciyi tebrik eden Rektör Yılmaz, “Üniversitemiz daha genç bir üniversite, Bir taraftan inşaatlarımız devam ediyor, bir taraftan akademik yapılanmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanında sportif faaliyetlere de önem veriyoruz. sportif faaliyetler anlamında başarılı gençlerin olduğunu gördük. Bunları destekleyerek üniversitemize kazandırmaya karar verdik. Iğdır Üniversitesi olarak bütün imkânlarımızla sporcularımızı destekleyeceğiz.” dedi.

Iğdır Üniversitesi sporcusu Tarkan Kanyar da, Iğdır Üniversitesi’nin kendisine verdiği destekten dolayı Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’a teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Iğdır Üniversitesi sporcusu Tarkan Kanyar’a göstermiş olduğu başarıdan ötürü çeşitli hediyeler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183