Öne Çıkanlar Kentsel dönüşüm Kabak çekirdeği Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Sağlık çalışanlarından flaş iddia: Bizi otelden zorla attılar!

 Koronavirüs salgın hastalığının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında, 24 Mart 2020 tarihli Cumhurbaşkanı kararı ile sağlık çalışanlarının ulaşımı ve konaklaması hususunda da bazı düzenlemeler yapılmış ve sağlık çalışanlarına konaklama konusunda kolaylıklar sağlanmıştı.

Zeytinburnu Novotel'de konaklayan Cerrahpaşa Tıp fakültesi çalışanı 8 doktorun, konaklama paralarını ödedikleri halde yetkililer tarafından otelden zorla atıldıklarını öne sürdü. Sosyal medyada bu konuda hakkında yüzlerce paylaşım yapıldı. İddialar üzerine görüştüğümüz Zeytinburnu Novotel yetkilileri konu hakkında açıklama yapacaklarını söyledi.

Sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar:


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183