Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Önde Başbakan, arkada kaçak inşaat!

Küçüçekmece Yeşilova Mahallesi’nde Başbakan Davutoğlu ve bir milletvekili adayının fotoğrafının asıldığı bina inşaatının kaçak olduğu iddia edildi.

E-5 üzerinde 404 ada 33 parselde yer alan bölgede “tadilat ve tamirat” adı altında kaçak olarak inşaat faaliyeti yürütüldüğü ileri sürüldü.

“BAŞBAKANIMIZ KAÇAK İNŞAATA SİPER Mİ EDİLİYOR?”

Çevredeki vatandaşlar, tadilat ruhsatı dahi verilmediği öne sürülen inşaat çalışmasının kaçak olarak yapılmasına tepki gösterdi.

Önde Başbakan Davutoğlu'nun fotoğrafını gören bazı vatandaşlar, “Başbakanımızın fotoğrafı kaçak inşaata siper mi ediliyor? İBB ve Küçükçekmece Belediyesi uyuyor mu?” diye sordu.

Kent Yaşam
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183