Öne Çıkanlar istanbul Kentsel dönüşüm Ekrem İmamoğlu Kabak çekirdeği güngör karakoç

Bu haber kez okundu.

İstanbul'un en güzeli seçildi!

 Annesi Kıbrıslı, babası İstanbullu olan güzel manken Yeşim Yeşilyurt, “Best Model of Turkey” yarışmasının Türkiye’de gerçekleşen yarı finalinde “Best İstanbul Beauty” ödülünü aldı.

Gazetelerle yaptığı söyleşilerde modelliğin küçük yaşlardan bu yana hayalindeki meslek olduğunu anlatan Yeşilyurt, “Best İstanbul Beaty” unvanını alarak hayalleri yolunda emin adımlarla yürüdüğünü kanıtladı.

İSTANBUL’UN EN GÜZELİ SEÇİLDİ
Erkan Özerman’ın kurucusu olduğu Best Model of Turkey yarışmasında İstanbul güzeli seçilen Yeşim Yeşilyurt, yoluna hız kesmeden devam edeceğini ve 2016 yılı için iddialı olduğunu gösterdi. Modelliğe 17 yaşında başlayan ve modacıların defilelerinde yer alan Yeşilyurt, 2014 yılında Miss Eurovision Yarışması’nda ilk 10’da ve 2013 yılında “Yağmurdan Kaçarken” adlı dizide yer almıştı.
 Kent Yaşam












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183