Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

HDP Grubu ’hayır’a büründü

 HDP Grup Toplantısına katılanlar ‘hayır’ yazılı dövizler tutarken, kürsü ve sinevizyonda da ’hayır’ yazdığı görüldü.

HDP Grup Toplantısına ’anayasa değişikliğine hayır’ dövizleri damga vurdu. Gruba katılanların ellerinde ‘hayır’ yazılı dövizler, yakalarında ise ‘hayır’ yazılı rozetler bulunurken, HDP kürsüsünde ve sinevizyonda ’hayır’ yazdığı görüldü.

Toplantıda konuşan HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen da değişikliğe hayır diyecekleri vurgusuna yaparak, "Eğer gerçekten parlamentonun önüne koydukları, millete dayattıkları paket güçler ayrılığı olsaydı, denge-denetleme hassasiyeti olsaydı, yürütmenin başı, yürütmenin sorumsuz kanadı olan bir süre sonra yürütme tekelini alacak olan bir Cumhurbaşkanı yasama, denetim görevi gören millet adına bu görevi yapan organı bu kadar kendisi için rahatsız edici görmezdi. Parlamentonun nesinden rahatsız? Yasama faaliyetlerinin onun istediği hızda olmamasından mı rahatsız? Ya da denetim faaliyetinden mi rahatsız" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183