Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Halterde Avrupa sınavı başlıyor

 Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te 11 Nisan Cumartesi başlıyor. Rio'daki 2016 Olimpiyat Oyunları öncesinde büyük bir önen taşıyan şampiyonanın ilk gününde 4 Türk sporcu madalya mücadelesi verecek. Bayanlar 48 kiloda Nurcan Taylan ve Sibel Özkan Konak, erkeklerde ise 56 kiloda İsmet Algül ve Şevket Kardeş yarın podyuma çıkacak.

Şampiyonaya iyi hazırlandıklarını dile getiren Bayan Halter Milli Takım Teknik Direktörü Talat Ünlü, sporcuların motivasyonunun oldukça yüksek olduğunu söyledi. Avrupa halterinde iyi bir yerde olduklarının altını çizen Ünlü, "İyi ve yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Sporcularımızın performansları son derece iyi durumda. Bizim için İnşallah kazasız ve bol madalyalı bir şampiyona olur." dedi. Şampiyonanın ilk gününde podyuma çıkacak olan Nurcan Taylan ise Avrupa şampiyonluğu için elinden geleni yapacağını belirterek, "Takım olarak iyi çalıştık. Son müsabakaları düşünmeden bu yarışmaya konsantre oldum. İnşallah kürsüdeki yerimi alacağım." yorumunu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183