Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Günün özeti

 Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Afganistan’da eğitim almış, 4 dil bilen bir terörist"

İstanbul - Vali Vasip Şahin, Ortaköy katliamcısı Abdülkadir Masharipov’la ilgili, "1983 Özbekistan doğumlu. Afganistan’da eğitim almış ve 4 dil bilen, iyi yetiştirilmiş bir terörist" bilgisini verdi.

"Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak"

Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ortaköy saldırısını gerçekleştiren teröristin yakalanmasına ilişkin, "Artık bu ülkede kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak. Hukuk devleti sınırları içinde herkesten hesap sorulacaktır" dedi.

İşte Demirtaş ve Yüksekdağ’a istenen ceza

Diyarbakır - Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamelere göre, Selahattin Demirtaş hakkında 142, Figen Yüksekdağ hakkında ise 83 yıla kadar hapis cezası istendi.

Başbakan: Şu an sorgulaması devam ediyor

Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, Reina katliamcısının yakalanmasına ilişkin, "Şu an sorgulaması devam ediyor. Bununla ilgili birçok detay var ama sorgulama aşamasında olduğu için bu kadarını söylemekle yetinelim" dedi.

116 DEAŞ hedefi vuruldu: 20 terörist etkisiz hale getirildi

Ankara - Fırat Kalkanı Harekatı’nın 147’nci gününde, havadan ve karadan yapılan 116 atışta 20 DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.

Aziz Yıldırım’a ceza

İstanbul - Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası verdi.

Buzdan sal yapıp nehrin karşısına geçtiler

Bayburt - Çoruh Nehri’nde balık avlayan vatandaşlar ilginç ve tehlikeli bir yönteme başvurdu. Yeni avlak için nehrin karşısına geçmeleri gereken 3 kişi, üzerine çıktıkları buz tabakasını adeta bir sal gibi kullandı.

Dedeler leğenlerle kaydı: Kahkaha garantili

Erzurum - Merkez Aziziye ilçesi Başçakmaklar Köyünde yaşayan dedeler, Palandöken’deki kadınlara özenip, leğenle kayak yarışı yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183