Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi Ediyor SAGEM ITVS ab

Bu haber kez okundu.

DEAŞ hedefleri vuruldu: 23 terörist öldürüldü

 Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye’ye atış hazırlığında olduğu belirlenen DEAŞ terör örgütüne ait 33 hedefin TSK ve Koalisyon güçleri tarafından imha edildiğini açıkladı. Yapılan atışlar sonucu 23 terörist etkisiz hale getirildi.
TSK’dan yapılan açıklamada, 19 Haziran 2016 tarihinde Suriye Kuzeyinde Türkiye’ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen DEAŞ Terör Örgütüne ait silah mevzii, Katyuşa ve havan silahlarından oluşan 33 adet hedefin Türk Silahlı Kuvvetlerine ait Fırtına obüsleri ve Zırhlı Muharebe Aracı (ZMA) atışları ile Koalisyon uçakları tarafından yapılan 2 hava harekâtı sonucunda imha edildiği kaydedildi. Yapılan atışlarda ilk tespitlere göre 23 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği; 3 bina, 1 savunma mevzii ve 1 tanksavar roketi imha edildiği belirtildi.
Öte yandan, Yeni Yaban bölgesinin muhaliflerce ele geçirildiği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183