Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Bizim Köfte’nin ruhsatı iptal edildimi?
KUŞOL KARDEŞLER BANK ASYANIN YÖNETİCİLERİ!
Hüseyin Kuşol’un Bank Asya kurucularından ve Ana Fen Dershaneleri Yönetim Kurulu Üyesi olduğu halde FETÖCÜ olarak neden hala hakkında bir işlem yapılmadığı çeşitli iddiaları da beraberinde getirdi.

FETÖ’ye ait olduğu kesinleşen Bank Asya ve Anafen dershanelerinde yetkili olan Hüseyin Kuşol’un, Bank Asya’nın 31.12.2009 tarihi itibarıyla Pay defterine kayıtlı ana sözleşmesindeki 32. ve 49.madde hükümlerince Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeliğine aday gösterme imtiyazına sahip A Gurubu gerçek kişi doğrudan ve dolaylı pay sahibi ortaklarında da ismi kayıtlı bulunuyor.
Ayrıca Anafen Dershaneleri Yönetim Kurulu Üyesi de olan Hüseyin Kuşol’unYenibosna da bulunan Bizim Köfte’nin çalışma ruhsatını alırkenkimlerin aracılık ettiği tartışmalarını beraberinde getirdi.

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİNDEN SES YOK!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine Başbakan, Emniyet, Savcılık ve Vali’lerin vatandaşlara “FETÖ’cüleri ihbar edin” yönündeki açıklamalarına rağmen, FETÖ’cü olduğu resmi evraklarda da belgelenen Hüseyin Kuşol hakkında hiçbir işlem yapılmaması kamuoyunda soru işaretlerini arttırıyor. Özellikle Bahçelievler Belediyesi ve Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun suskunluğu da kafaları karıştıran başka bir detay olarak karşımıza çıkıyor.
Konu hakkında yetkili makamlardan henüz bir açıklama gelmedi.

Selvi Sarıtaç/Kent Yaşam
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183