Öne Çıkanlar Ediyor SAGEM ITVS Halkın Tepkisi ab

Bu haber kez okundu.

Bayraktar: Mazeret değil çözüm üreteceğiz..!”

 

Salih Bayraktar mazeret üretmez, söz verdiyse mutlaka yapar” anlayışının Sarıyer’de vicdanlara yerleştiğini ifade eden Bayraktar; “Biz bu sözün ve güvenin ağırlığının farkındayız.Kimse benden yapmacık ve samimiyetsiz gülüşler beklemesin. Benim amacım sadece Sarıyer’e hizmet edebilmektir. Asla kişisel makam ve hırs peşinde değilim. Ben birileri gibi koltuktan ne alabilirim derdinde değil ne verebilirimin derdindeyim. 31 Mart’ta görevi aldığımızda Sarıyer’de bugüne kadar yapılmayan projeleri hep beraber hayata geçirmeye başlayacağız. Bunları hep birlikte yaşayıp göreceğiz” dedi.

 

“YALANCI BELEDİYE BAŞKANI OLMAYACAĞIM”

 

Sarıyer’de kendisi hakkında kirli algı operasyonu yapılmaya çalışıldığına dikkat çeken Bayraktar; “Sarıyer’de birileri kirli propagandaya devam ededursun vatandaşlarımız bizim ne olduğumuzu biliyor. Ben bunlara sadece gülüp geçiyorum. Bugüne kadar Sarıyer sokaklarında binlerce vatandaşımızla yüz yüze görüştük, onlarla iç içe olduk. Bizim ne kadar samimi olduğumuzu artık herkes biliyor. Asıl onların samimiyetsizliklerini, kibirlerini ve vefasızlıklarını tüm Sarıyer gördü. Ellerinde Sarıyer için projesi olmayanlar, belediyenin dağ gibi yığılan borçlarını gizlemeye çalışanlar ve insanların bugüne kadar sadece sırtlarını sıvazlayıp arkasından gülenlerin kirli propagandalarına kimse kanmıyor. Ben asla; etrafa sahte gülücükler dağıtan yalancı bir belediye başkanı olmayacağım. Bizim gülüşümüz gözlerimizin içinde olacak. Bizim samimiyetimiz gözlerimizde, yüreğimizde olacak. Elini sıktığımız herkes bunu gördü, henüz sıkamadıklarımız da bunu mutlaka  görecek, yaşayacak. Onlar önce kendi vefasızlıklarına ve hayırsızlıklarına baksınlar. Yıllardır mazeret üretenler bugüne kadarki beceriksizliklerini hep engelleniyoruz yalanlarıyla gizlemeye çalıştılar. Ancak iş belediye imkanlarını kendi çıkarlarına kullanmaya gelince nedense hiç kimse Sarıyer’de onları durduramıyor, engelleyemiyor” diye konuştu.

“ARTIK TAPU MESELESİ ÜZERİNDEN OY HESABI YAPANLARIN OYUNLARI TUTMAZ”

 

Mülkiyet meselesinin çözümünün “tribünlere” oynanarak gerçekleşemeyeceğini söyleyen Bayraktar sözlerine şu şekilde devam etti:

“Bu sorunu kökten çözmek inşaallah bize nasip olacak. İmar Barışı’yla ilk aşamayı tamamladık. Şimdi artık sıra Binali Bey’in de teminatını verdiği tapuları vermekte. Allah’ın izniyle tüm Sarıyer’e tapularını vermek bize nasip olacak. Tapu meselesini kimsenin istismar etmesine de izin vermeyeceğiz. “Belediyeyi kazanırsam 3 ayda tapularınızı vereceğim” diye ev ev mektup gönderenler geride bıraktıkları 10 yılda sözlerini tutmadıkları gibi şimdi de kalkmışlar milletin bir 5 yılını daha alıp heba etmek istiyorlar. Sarıyer’in artık bir 5 yılı daha heba etmeye lüksü yok. Biz kayıp 10 yılın derdindeyiz. Onlar insanların aklıyla adeta alay etmeye kalkıyorlar. Artık bugüne kadar beslendikleri korku dağları yıkıldı, “evlerinizi yıkacaklar sizi sokağa atacaklar”yalanları boşa çıktı. Sarıyer halkı Sarıyer’de yaşayacak. Sarıyer’in kahrını çekenler, çamurunu çilesini yaşayanlar tapularına mutlaka kavuşacak. Makul ve vatandaşın ödeyebileceği bir fiyattan taksitle ödeyerek herkes tapusunu alacak. Artık bu işi kökünden çözüp bu meseleyi ilçenin ana gündemi olmaktan çıkaracağız. Artık tapu meselesi üzerinden oy hesabı yapanların oyunları tutmaz. Sarıyer’in daha çözüm bekleyen bir çok sorunu var. Gençlerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız, annelerimiz ve yaşlılarımız var. Onlar için yapacağımız çok güzel çalışmalarımız olacak. Sarıyer’deki tüm tapu meselesini kökünden çözüp artık bundan sonraki enerjimizi diğer sorunlara ayıracağız.”

Kent Yaşam

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183