Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Bağcılar Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm

Bu haber kez okundu.

Azerbaycan, Ermenistan’ın Karabağ’daki Komuta Merkezi’ni Vurdu

Yapılan nokta atışı ile Komuta Merkezi’ni vurduklarını açıklayan Azerbaycanlı yetkililer, aralarında general ve albayların da bulunduğu çok sayıda Ermeni askerinin öldürüldüğünü bildirdi. Bakanlık yapılan operasyona ilişkin görüntülerin yakın zamanda basına servis edileceğini de ifade etti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı: '30 Ermeni asker öldürüldü'

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan tarafının Hocavent-Füzuli bölgesinde Azerbaycan mevzilerine saldırı girişiminde bulunan Ermeni güçlerinden 30 kadar askerin öldürüldüğü bildirildi.

Çıkan çatışmada Ermenilerin ağır zayiat verdiği, 30 kadar Ermeni askerin öldürüldüğü, 3 tank ve 1 bataryanın etkisiz hale getirildiği açıkladı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, cephe hattının Azerbaycan ordusunun kontrolünde olduğunu bildirdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183