Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

Askerin başına çuvalı FETÖ mü geçirdi?

4 Temmuz 2003'te Irak Kürdistan bölgesinin Süleymaniye kentinde Türk askerlerinin başınaçuval geçirilmesi olayında FETÖ'nün büyük rolü olduğu ortaya çıktı.

Zira Kerkük'teki bir operasyondan sivil kıyafetlerle dönen Özel Kuvvetlere bağlı timin takip edilebilecekleri şüphesi ile kendi karargahları yerine yakınlarındaki Türkmeneli TV binasına sığınması üzerine uzun arayışların sonrasında operasyon düzenlenmişti.

TİM İÇİNDEKİ ASKER FETÖ ABİSİYLE GÖRÜŞTÜ

Ancak o dönemde tim içindeki bir askerin neden FETÖ'nün Süleymaniye abisi Abdullah Apaydın ile görüştüğünü ve yerlerini söylediği sorgulanmamıştı. Bu telefon görüşmesi ihanetin başlangıcı olmuştu. Şimdiden sonra bunun da sorguya alınması gerek. ABD'lilere Türk Özel Kuvvetleri'nin yerini kim söylemişti?  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183