Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Bağcılar Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm

Bu haber kez okundu.

Çağla Cihan Şen Kimdir?

Istanbul’da doğan Çağla Cihan Şen, Yüksek öğrenimini Afyon Kocatepe Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü ve İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümün’de tamamlamıştır.

Mesleki kariyerine muhabirlik, editörlük görevleriyle başlayan reklamcı, hazırlamış olduğu bir projenin Mehmet Ali Birand tarafından beğenilmesiyle Kanal D de çalışmaya başlamışve çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Product Placement alanında profesyonelleşen reklamcı, Kanal D, Star Tv, Show Tv, FoxTv, Tv8, Trt1, Atv kanallarında yayınlanan birçok projenin reklam çalışmalarını üstlenmiştir. Bloom Medya, Karga Film, Dual Medya, Pervasız Yapım, Mf Yapım, Hann Media, Global Prodüksiyon gibi yirmiden fazla yapım şirketinin reklam ve pazarlama faaliyetlerinde görev almıştır.

Yüzden fazla televizyon ve sinema projelerinin pazarlamasını ve binlerce firmanın reklam entegrasyonlarını gerçekleştirmiş; Kurmuş olduğu reklam şirketi ile farklı ülkelerde ihracat yapan ulusal ve uluslararası firmaların reklam ve pazarlama faaliyetlerini yürütmüştür. Evli ve bir çocuk annesidir.

Reklam ve Pazarlama çalışmalarında bulunduğu projelerin bazıları;

Master Chef Türkiye

Yemekteyiz

Chef’s Arena

Kapanmadan Kazan

Demet Akbağ İle Çok Aramızda

Zuhal Topal'la Sofrada

Yaparsın Aşkım

Gardırop Savaşları

Dünya Güzellerim

Çarkıfelek

Şans Kapıda

Evleneceksen Gel

Zahide Yetiş'le

Gelinim Sensin

Evim Şahane

Ben Bilmem Eşim Bilir

Kapış Kapış

Doktorum

Anahtar Kelimeler:
Çağla Cihan Şen Kimdir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183