Öne Çıkanlar Ediyor SAGEM ITVS Halkın Tepkisi ab

Bu haber kez okundu.

3. köprü tersine işliyor

Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile birlikte artık ağır tonajlı araçlar bu yoldan geçiş yapmaya başladı. Ancak bazı yollarının tamamlanmaması sebebiyle en büyük yük Mahmutbey civarının üzerine bindi. Hem Edirne-Anadolu hem de ters istikamette Mahmutbey gişelerinin olduğu bölgede yeni otoyola bağlantı yapmaya çalışan araçlar nedeniyle trafik kilitlenme seviyesinde seyrediyor.

GÜNÜN HER SAATİNDE AĞIR TONAJLI ARAÇLAR MAHMUTBEY’DEN GEÇİYOR
Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılmasının ardından ağır tonajlı kamyon ve TIR’lar için de yeni bir dönem başladı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kullanması yasaklanan söz konusu araçlar Edirne yönünden Anadolu yönüne doğru gelirken Yavuz Sultan Selim köprüsüne ulaşabilmek için Kınalı otoban gişesinden geçerek TEM otoyolu üzerinden Mahmutbey’e gelmek zorunda kalıyor.



88 kilometrelik Kınalı-Odayeri otoyolunun tamamlanmaması nedeniyle bu güzergahı kullanan ağır tonajlı araçlar, Mahmutbey gişeleri civarında zaten yoğun olan trafiği daha da arttırıyor. Yavuz Sultan Selim köprüsü açılmadan önce belirli saatlerde geçişlerine izin verilen ağır tonajlı araçlar, artık günün her saatinde Mahmutbey gişelerinden geçiş yapabiliyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183