Öne Çıkanlar Salih Cengiz seçim bürosu asrın felaketi futbol maçı Silivri Selimpaşa

Bu haber kez okundu.

Anonymous, ''Wikileaks kurucusu Assange serbest kalmazsa sorumlular bedel öder. ''

 Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'ın Ekvador'un Londra büyükelçiliğinde gözaltına alınmasına hacker grubu Anonymous'tan tepki geldi. Anonymous, Facebook'ta yayımladığı uzun bir videoda İngiltere ve ABD hükümetlerini hedef aldı.

Videoda, "Birçoğunuzun bildiği gibi İngiltere yönetimi, ABD hükümeti adına Wikileaks'in ortağı Julia Assange'ı tutukladı. Bu, uzun süredir beklenilen bir durumdu. Mevcut tutuklama ve ifşa gruplarına yapılan büyük operasyonlar gösteriyor ki bu hükümetler gizliliklerini korumak için her yolu deneyeceklerdir. İngiltere, ABD ve Ekvador yönetiminin yetkin kadroları, gazeteciliğe vurulan bu darbeye gözlerini kapadılar. Bu hamleleriyle özgür dünyayı geniş çaplı bir devrime daha da yakınlaştırıyorlar. CIA ve ABD Başkanı'ndan Assange'ı tutuklayan emniyet kadrolarına kadar hepsi kendilerini halk düşmanı ilan etti; Anonymous ise buna göre hareket edecek. Assange'ı serbest bırakın yoksa bedelini ödersiniz" ifadeleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183