Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Sabah sporuna Küçükçekmece Belediyesinden destek

İlçenin 5 farklı noktasında alanında uzman spor eğitmenleri tarafından yaptırılan sabah sporlarına her yaş grubundan yetişkinler, yaş, cinsiyet ve kayıt şartı olmaksızın katılım sağlayabiliyor. Sabah sporları yaz sonuna dek devam edecek.

5 AYRI NOKTADA BAŞLADI

Kent sakinlerinin sporla iç içe bir yaşam sürmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen sabah sporları, Küçükçekmece Göl Kenarı, Halkalı Çamlık, İnönü SSK Hastanesi Yanı, Atakent 3. Etap Yürüyüş ve Spor Alanı ile Cennet Meydan’da düzenleniyor. Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri gerçekleştirilen sabah sporları 08.00-10.00 saatleri arasında yapılıyor.

Sabah sporlarında Küçükçekmeceliler, 2 saat boyunca, uzman bir antrenör eşliğinde spor ve egzersiz hareketleri yaparak temel spor bilinci kazanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183