Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Esencan 25 yaşında!

Çeyrek asır boyunca sağlık hizmeti verilen hastanenin kutlama programı, Koza Mahallesi’ndeki bir otelde davetlilerin katılımı ile gerçekleşti. Esenyurt’ta bulunan kamu kurumlarının temsilcilerinin katıldığı yemeğe ilçe protokolünün yoğun ilgisiyle karşılandı.

İLÇE PROTOKOLÜ TAM KADRO KATILDI

Esencan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Yenidünya, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz, Esenyurt İlçe Sağlık Müdürü Oktay Dokuz, Esencan Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Atakan Özkan ve basın mensuplarının katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından hastaneye özel olarak hazırlanan slayt ile Özel Esencan Hastanesinin 25 yıllık hikayesi ve yaptığı sosyal sorumluluk projeleri anlatıldı.

ÖZKAN: HASTANEMİZİN ADINI ESENYURTLU ÇOCUKLAR BELİRLEDİ

Etkinlikte konuşan Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Atakan Özkan, “Esencan Hastanesi olarak bu yıl bizler için çok büyük bir önem arz etmektedir. Çünkü Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyetin 100. yılını çok kısa bir süre sonra birlikte kutlayacağız. Bizim de 25. yılımız olması sebebiyle Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları bizlere büyük bir mutluluk vermekte, sevincimiz bu güzel tesadüfle ikiye katlanmış olarak devam etmektedir. Esencan ismi bundan 25 yıl önce Sayın Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Taşkın Yenidünya’nın ön görüsü, isteği, hedefi ve arzusuyla Esenyurt ilçesinde hizmete başlamış, Esenyurt’la beraber büyüyerek gelmiştir. Ve bu yıl’da 25. yılını tamamlamıştır. Esencan Hastanesi ismini Esenyurtlu çocuklardan yani Esenyurt halkından almıştır. ” dedi.

DOKUZ: ESENCAN HASTANESİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ BİR SAĞLIK KURULUŞUDUR

Program davetlilerinden Esenyurt İlçe Sağlık Müdürü Oktay Dokuz ise kürsüye çıkarak “Esencan Türkiye’de en fazla pandemi döneminde Covid 19 aşısının yapıldığı özel kurum oldu. Böyle kurumların olması aslında bizi birlikte tutan ve burayı sevmemizi sağlayan önemli hususlardır.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183