Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Erkan Sanatsever’e bir ödül daha

Gecede aldığı ödüllerle dikkatleri üzerine çeken Ess Biyosidal Haşere Kontrol Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Sanatsever ödülünü aldı ve yaptığı anlamlı konuşmasıyla takdir topladı.

EN PRESTİJLİ İSİMLERE ÖDÜLLER DAĞITILDI

Başarılı televizyoncu Gökay Kalaycıoğlu ve Survivor'un unutulmaz yarışmacısı Sema Aydemir sunduğu gecede sürprizlerin ardı arkası kesilmedi. Tören, BHT Clinic İstanbul Tema Hastanesi ana sponsorluğunda gerçekleşti ve Türkiye'nin en prestijli isimlerine ödüller verildi.

Gecenin teması, sosyal sorumluluk projesi olan Kistik Fibrozis hastaları yararına oldu. Sanatçı, basın ve spor dallarında ödüle layık görülen isimler de geceye damga vurdu. Crowne Plaza İstanbul Harbiye Otelde gerçekleşen 1. Türkiye Kristal Ödülleri Töreni'nde sanat, medya, spor ve iş dünyasının gözde isimlerinin katılımıyla misafirlerinden tam puan aldı. Başarılı televizyoncu Gökay Kalaycıoğlu ve Survivor'un unutulmaz yarışmacısı Sema Aydemir sunduğu gecede sürprizlerin ardı arkası kesilmedi.

SANATSEVER: HALK SAĞLIĞI BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ

Programın sunuculuğunu yapan Sema Aydemir dezenfeksiyonun önemine değindi. Aydemir, ‘Ülkemizin ve tüm Dünya’nın yaşadığı covid -19 salgınıyla birlikte bizler dezenfeksiyonun ne kadar önemli olduğunu fark ettik. Bizlerde yaptığımız araştırmalardan çıkarttığımız sonuçla yılın en iyisi ödülüne sizler layık görüldünüz. Hijyenin ne kadar önemli olduğunu bizlere anımsattığınız için teşekkür ediyoruz’ ifadelerini kullandı. Akabinde mikrofona davet edilen Ess Biyosidal Haşere Kontrol Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Sanatsever, ‘Sizlerin de söylediği gibi sektörümüz pandemi sürecinde fark edildi. Oldukça zor bir süreç yaşadık. Özellikle kurumumuz bu konuda uzman ekiplerimizle birlikte çalışmalarına çok yoğun çalışma içerisinde bulundu. Bunu sadece dezenfeksiyon olarak düşünmekte doğru değildir. Halk sağlığı konusunda bütün canlılar ve mikroorganizma taşıyan canlıların yok edilmesi ile ilgili hizmetimiz devam etmektedir. Tüm halkımızdan buradan bir kere daha seslenmek istiyorum. Pandemi süreci her ne kadar bitmiş olma bile dezenfeksiyon konusunda hassasiyeti ihmal etmeyiniz.’ İfadelerini kullandı.

ERKEN TEŞHİSE DİKKAT ÇEKTİ

Aynı zamanda düzenlenen gecenin teması olan sosyal sorumluluk projesi olan Kistik Fibrozis hastaları yararına yönelik olarak da kısa bir açıklamada bulunan Sanatsever, ‘Ülkemizde hastalık sıklığı ise 2500-4000 kişide bir görülmektedir. Bu konuda toplumumuzun bilinçlenmesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü erken teşhis bu konuda tedavinin doğru sonuç vermesini sağladığını biliyoruz’ ifadelerini kullandı. Bu konudaki hassasiyetin artırılmasına vurgu yaptı.

TÜRKİYE'NİN EN PRESTİJLİLERİ ÖDÜLLENDİ!

BHT Clinic İstanbul Tema Hastanesi ana sponsorluğunda gerçekleşen ödül töreninde, Türkiye'nin en prestijli isimleri yer aldı. Gecenin teması sosyal sorumluluk projesi Ölümcül Bir hastalık olan Kistik Fibrozis hastaları yararına oldu. Kifder Başkanı hastalıkla ilgili bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183