Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol

Bu haber kez okundu.

Covid-19 Salgınına Karşı Camiler Dezenfekte Ediliyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve milyonlarca insanın yaşamını yitirdiği Koronavirüs salgının yeniden hız kazanması Büyükçekmece Belediyesi’ni harekete geçirdi.

Yoğun bir çalışma başlatıldı

Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde devam eden Covid – 19 salgınına karşı yürüttüğü mücadeleyi Kurban Bayramı nedeniyle daha da yaygınlaştırdı. Belediye ekipleri bayram namazı nedeniyle yoğun yaşanacak olan ilçe genelindeki tüm camilerde yoğun bir çalışma sürdürüyor. Camilerin halıları, abdesthane ve tuvaletleri büyük bir titizlik içinde temizlendi. Ayrıca Covid – 19 salgınına karşı da tüm ibadethaneler periyodik olarak dezenfekte ediliyor.

 “Maske, mesafe ve hijyen”

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “Önümüzde bir Kurban Bayramı var. Bu vesileyle bu bayramda da tüm ibadethanelerde Büyükçekmece’de bulunan tüm ibadethanelerimizi tekrar dezenfekte işlemlerine devam ediyoruz. Malum Covid yine ülke genelinde artışlar var. Dünyada artışlar olduğu gibi ülkemizde de artışlar var. Bu hususta gerekli tedbirleri elden bırakmamak lazım. Maske, mesafe ve hijyene dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum.’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183