Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız Farklı Diller

Bu haber kez okundu.

Ekip Kafile’nin yeni tiyatro oyunu sahnelendi

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde Maltepeli tiyatroseverleri sezonun yeni oyunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ekip Kafile’nin geçtiğimiz ekim ayında sahnelemeye başladığı “Sevgi ve Her Şey” isimli absürt komedi oyunu dün Maltepeli vatandaşların karşısına çıktı. Oyunda sevginin eksikliğinin modern toplumda ne gibi kaoslara yol açtığına, iletişim modellerine nasıl etki ettiğine yer verildi. 

Caryl Churcill’in yazdığı oyunu Ümit Aydoğdu yönetti. Işık tasarımını Utku Kara’nın üstlendiği oyunun müzik tasarımlarını Cem Aydoğdu, kostümlerini Gaye Kızılışık hazırladı. Yedi ana bölüm ve pek çok sahneden oluşan oyunda yedi oyuncu az bir kez başrole ve pek çok role büründü. Oyunda rol alan Cenk Dost Verdi, Erden Tunatekin, Goncasen Çoban, Kerem İnci, Müzeyyen Durgun, Seray Akülker, Yasemin Ertorun sahne performansları ve doğaçlama sahneleriyle izleyicilerin alkışlarını topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183